Er der en bedre måde at starte dagen på end med en kop kaffe? Uanset tidspunkt på året, uanset om det er hjemme eller på kontoret, er kaffe vores daglige ledsager. Derfor har vi sammensat en opskrift til hver sæson, som alle indeholder vores yndlingsdrink - kaffe. Håber det smager!
Til foråret: Avokado-kaffe
Ingredienser:
1.50 dl CoffeeZone-kaffe, f.eks. CoffeeZone Java/Colombia
1 avokado
2 spsk honning
1 spsk malet kanel
Fremgangsmåde:
Læg alle ingredienser i en blender og bland på lav hastighed, hæld i en kop og nyd din avokadokaffe!
Til sommeren: Iskaffe
Ingredienser:
200 ml stærk kaffe, f.eks. CoffeeZone Santos/Colombia
1 spsk sukker
1 tsk. chokoladeis
1 spsk. vaniljeis
Topping:
ca. 0.5 dl flødeskum
1 spsk karamellsirup
Fremgangsmåde:
Kog kaffen og tilsæt sukker. Lad det køle helt af. Placer isen i et højt glas, og fyld glasset med den kolde kaffe. Pisk floden, indtil den er fast. Dekorer din iskaffe med fløde og karamellsirup.
Til efteråret: Krydret efterårskaffe med græskar
Ingredienser til græskar sirup:
50 g græskarpuré
150 g socker
2 dl. kildevand
0,5 tsk muskatnød
0,5 tsk kanel
0,5 tsk malede nelliker
Ingredienser til kaffe:
1 kop espresso
2.5 dl. mælk
30 ml græskar sirup
Topping:
0.5 dl. flødeskum
kanel
Fremgangsmåde:
Varm mælken op, skum den og hæld den i en stor kop. Bryg en espresso. Tilsæt espresso og græskar sirup i glasset. Pisk til sidst fløden, indtil den er fast. Top din græskar kaffe med fløde og kanel.
Til vinteren: Julekaffe
Ingredienser:
1.5 dl stærk espresso
50 ml kaffelikør
50 ml Amaretto
20 ml kokosnødlikør
Topping:
0.5 dl. flødeskum
Revet chokolade
Fremgangsmåde:
Bland ingredienserne, og hæld i et højt glas. Pisk fløden, indtil den er fast. Top din julekaffe med fløde og revet chokolade.
For at gøre det lettere for dig at udforske alle mulighederne for kaffe tilbyder Eden gratis kaffe lige nu! Du kan finde tilbudet her
Bilder: Stock-Adobe